Produktet

 • Qese me zinxhir të riciklueshëm

  Qese me zinxhir të riciklueshëm

  Stili: Qese me zinxhir të personalizuar në këmbë

  Dimensioni (L + W + H):Të gjitha madhësitë e personalizuara të disponueshme

  Shtypje: Ngjyrat e thjeshta, CMYK, PMS (Pantone Matching System), Ngjyrat me pika

  Përfundimi: Laminim Gloss, Laminim Mat

  Të përfshira Opsione: Prerje, Ngjitje, Perforim

  Opsione shtesë:E mbyllet me nxehtësi + zinxhir + dritare e pastër + kënd i rrumbullakët

 • Qese paketimi çaji me letër alumini me porosi me 4 mbyllje anësore

  Qese paketimi çaji me letër alumini me porosi me 4 mbyllje anësore

  Stili: Qese paketimi me fletë alumini të personalizuar me 4 vula anësore

  Dimensioni (L + W + H):Të gjitha madhësitë e personalizuara të disponueshme

  Materiali:PET/NY/PE

  Shtypje: Ngjyrat e thjeshta, CMYK, PMS (Pantone Matching System), Ngjyrat me pika

  Përfundimi: Laminim me shkëlqim

  Të përfshira Opsione: Prerje, Ngjitje, Perforim

  Shtesë Opsione: Grykë dhe kapak shumëngjyrësh, Grykë qendrore ose grykë qoshe

 • Paketim me Pluhur Proteinash të Shtypur me Zinxhirë Letër alumini

  Paketim me Pluhur Proteinash të Shtypur me Zinxhirë Letër alumini

  Stili: Me porosi Qese me zinxhir standup

  Dimensioni (L + W + H):Të gjitha madhësitë e personalizuara të disponueshme

  Printimi:Ngjyrat e thjeshta, CMYK, PMS (Sistemi i Përputhjes Panton), Ngjyrat Spot

  Përfundimi:Laminim Gloss, Petëzim Mat

  Opsionet e përfshira:Prerje, Ngjitje, Shpim

  Opsione shtesë:E mbyllet me nxehtësi + zinxhir + dritare e pastër + kënd i rrumbullakët

   

   

 • Qese paketimi e personalizuar me pastrim trupi Qese paketimi bukurie Qese me zinxhir

  Qese paketimi e personalizuar me pastrim trupi Qese paketimi bukurie Qese me zinxhir

  Stili: Me porosi Qese me zinxhir standupDimensioni (L + W + H):Të gjitha madhësitë e personalizuara të disponueshme

  Printimi:Ngjyrat e thjeshta, CMYK, PMS (Sistemi i Përputhjes Panton), Ngjyrat Spot

  Përfundimi:Laminim Gloss, Petëzim Mat

  Opsionet e përfshira:Prerje, Ngjitje, Shpim

  Opsione shtesë:E mbyllet me nxehtësi + zinxhir + dritare e pastër + kënd i rrumbullakët

   

   

 • Qese e paketimit me kripe banjoje me printim me porosi Stand Up Qese me zinxhir Vulosje me petë ari

  Qese e paketimit me kripe banjoje me printim me porosi Stand Up Qese me zinxhir Vulosje me petë ari

  Stili: Çanta me zinxhir të printuar me porosi

  Dimensioni (L + W + H):Të gjitha madhësitë e personalizuara të disponueshme

  Printimi:Ngjyrat e thjeshta, CMYK, PMS (Sistemi i Përputhjes Panton), Ngjyrat Spot

  Përfundimi:Laminim Gloss, Petëzim Mat

  Opsionet e përfshira:Prerje, Ngjitje, Shpim

  Opsione shtesë:I mbyllshëm me nxehtësi + zinxhir + kënd i rrumbullakët

 • Qese paketimi me karamele me çantë me zinxhir me zinxhir të printuar me porosi

  Qese paketimi me karamele me çantë me zinxhir me zinxhir të printuar me porosi

  Stili: Çanta me zinxhir të personalizuar Stand Up

  Dimensioni (L + W + H):Të gjitha madhësitë e personalizuara të disponueshme

  Printimi:Ngjyrat e thjeshta, CMYK, PMS (Sistemi i Përputhjes Panton), Ngjyrat Spot

  Përfundimi:Laminim Gloss, Petëzim Mat

  Opsionet e përfshira:Prerje, Ngjitje, Shpim

  Opsione shtesë:E mbyllet me nxehtësi + zinxhir + dritare e pastër + kënd i rrumbullakët

 • Paketimi i ushqimit i printuar me porosi me 8 qese me vulë anësore Qese paketimi aromatizues

  Paketimi i ushqimit i printuar me porosi me 8 qese me vulë anësore Qese paketimi aromatizues

  Stili: Çanta me fund të sheshtë me porosi

  Dimensioni (L + W + H):Të gjitha madhësitë e personalizuara të disponueshme

  Printimi:Ngjyrat e thjeshta, CMYK, PMS (Sistemi i Përputhjes Panton), Ngjyrat Spot

  Përfundimi:Laminim Gloss, Petëzim Mat

  Opsionet e përfshira:Prerje, Ngjitje, Shpim

  Opsione shtesë:E mbyllet me nxehtësi + zinxhir + dritare e pastër + kënd i rrumbullakët

 • Nutricionale & Nutraceutike

  Nutricionale & Nutraceutike

  Në ditët e sotme, klientët janë gjithnjë e më të interesuar për ushqimin e personalizuar dhe kërkimin e suplementeve proteinike për të punuar me stilin e jetës së tyre shëndetësore.Edhe duke i trajtuar këto artikuj shtesë ushqimore si regjimet e tyre dietike për përdorim të përditshëm.Prandaj, është e rëndësishme që produktet tuaja ushqyese të ruajnë freskinë dhe pastërtinë maksimale derisa klientët tuaj t'i marrin ato.Në Dingli Pack, çantat tona të paketimit me porosi do të ofrojnë një mbrojtje të pashembullt për produktet tuaja ushqyese në mënyrë që të ruajnë me sukses freskinë e tyre.Çantat tona të paketimit premium ndihmojnë në ruajtjen e valvulës ushqyese dhe shijes së produkteve tuaja, duke stimuluar bukur dëshirën për blerje të klientëve tuaj potencialë.

  Krijoni çanta paketimi me porosi për të paketuar mirë produktet tuaja ushqyese dhe nutraceutike!

 • Ushqim dhe trajtim për kafshët shtëpiake

  Ushqim dhe trajtim për kafshët shtëpiake

  Sot, klientët e ndërgjegjshëm për shëndetin tani janë gjithnjë e më shumë të shqetësuar se cilat produkte futen në gojën e kafshëve të tyre kur ushqejnë kafshët shtëpiake.Duke u përballur me kaq shumë produkte ushqimore për kafshët shtëpiake në treg, një numër në rritje i klientëve janë të prirur të zgjedhin ato produkte ushqimore për kafshët shtëpiake që janë të paketuara në çanta paketimi të mbyllura mirë dhe miqësore me mjedisin.

 • Çanta me zinxhir në këmbë

  Çanta me zinxhir në këmbë

  Në tregun konkurrues të sotëm, marka të ndryshme janë vazhdimisht në kërkim të zgjidhjeve inovative të paketimit që jo vetëm mbrojnë produktet e tyre, por edhe tërheqin vëmendjen e konsumatorëve.Me veçoritë e tyre unike dhe përfitimet e shumta, çantat me zinxhir në këmbë janë bërë zgjedhja kryesore për shumë klientë.

 • Material i butë me prekje Printo me porosi Çanta e paketimit të biskotave Stand up që dëshmon erën me çanta me zinxhir Mylar Weed

  Material i butë me prekje Printo me porosi Çanta e paketimit të biskotave Stand up që dëshmon erën me çanta me zinxhir Mylar Weed

  Stili: Çanta me fund të sheshtë të printuara me porosi

  Dimensioni (L + W + H):Të gjitha madhësitë e personalizuara të disponueshme

  Printimi:Ngjyrat e thjeshta, CMYK, PMS (Sistemi i Përputhjes Panton), Ngjyrat Spot

  Përfundimi:Laminim Gloss, Petëzim Mat

  Opsionet e përfshira:Prerje, Ngjitje, Shpim

  Opsione shtesë:I mbyllshëm me nxehtësi + zinxhir + kënd i rrumbullakët

 • Qese kafeje e sheshtë me fund të sheshtë me vulë anësore me 8 stampa me porosi me valvul

  Qese kafeje e sheshtë me fund të sheshtë me vulë anësore me 8 stampa me porosi me valvul

  Stili: Qese kafeje me fund të sheshtë të personalizuar

  Dimensioni (L + W + H):Të gjitha madhësitë e personalizuara të disponueshme

  Printimi:Ngjyrat e thjeshta, CMYK, PMS (Sistemi i Përputhjes Panton), Ngjyrat Spot

  Përfundimi:Laminim Gloss, Petëzim Mat

  Opsionet e përfshira:Prerje, Ngjitje, Shpim

  Opsione shtesë:I mbyllshëm me nxehtësi + kënd i rrumbullakët + valvul + zinxhir