Lajme

 • Qese me letër alumini: Mbroni produktin tuaj

  Qese me letër alumini: Mbroni produktin tuaj

  Qese me fletë alumini, një lloj qese paketimi me material fletë alumini si përbërës kryesor, përdoret gjerësisht në ushqim, mjekësi, industri kimike dhe fusha të tjera për shkak të vetive të shkëlqyera penguese, rezistencës ndaj lagështirës, ​​hijeve të lehta, mbrojtjes së aromës, jotoksik. ...
  Lexo më shumë
 • Çanta miqësore me mjedisin: Udhëheqja e Revolucionit të Gjelbër

  Çanta miqësore me mjedisin: Udhëheqja e Revolucionit të Gjelbër

  Në situatën e sotme mjedisore gjithnjë e më të rëndë, ne i përgjigjemi në mënyrë aktive thirrjes së zhvillimit të gjelbër global, të përkushtuar ndaj kërkimit dhe zhvillimit dhe prodhimit të qeseve ambalazhuese miqësore me mjedisin, për të ndërtuar një kontribut të qëndrueshëm në të ardhmen....
  Lexo më shumë
 • Si ta ktheni dizajnin e kontejnerit të pluhurit të proteinave në qese me zinxhir me fund të sheshtë

  Si ta ktheni dizajnin e kontejnerit të pluhurit të proteinave në qese me zinxhir me fund të sheshtë

  Pluhuri i proteinave është bërë një zgjedhje popullore për ata që kërkojnë të shtojnë proteina shtesë në dietën e tyre.Me kërkesën në rritje për pluhur proteinash, klientët tanë janë vazhdimisht në kërkim të mënyrave inovative dhe praktike për të paketuar produktet e tyre me pluhur proteinash.Ata dikur kanë de...
  Lexo më shumë
 • Si të përdorni kutinë rezistente ndaj fëmijëve si duhet

  Si të përdorni kutinë rezistente ndaj fëmijëve si duhet

  Siguria e fëmijëve është një prioritet kryesor për çdo prind apo kujdestar.Është thelbësore që sendet potencialisht të dëmshme, të tilla si medikamentet, produktet e pastrimit dhe kimikatet, të mbahen jashtë mundësive të fëmijëve.Këtu hyjnë në lojë kutitë e paketimit rezistente ndaj fëmijëve.Këto posaçërisht...
  Lexo më shumë
 • Si mund të dalloni nëse një paketë është rezistente ndaj fëmijëve

  Si mund të dalloni nëse një paketë është rezistente ndaj fëmijëve

  Paketimi rezistent ndaj fëmijëve është jetik për t'i mbajtur fëmijët të sigurt nga produktet potencialisht të dëmshme.Qoftë medikamente, mjete pastrimi apo substanca të tjera potencialisht të rrezikshme, paketimi rezistent ndaj fëmijëve është krijuar për ta bërë të vështirë për fëmijët hapjen e paketimit...
  Lexo më shumë
 • Studime të rasteve: Si marrin jetë kutitë e paketimit të pararollave rezistente ndaj fëmijëve

  Studime të rasteve: Si marrin jetë kutitë e paketimit të pararollave rezistente ndaj fëmijëve

  Ne Xindingli Pack kemi ofruar shërbimin e personalizimit të paketimit me një ndalesë për më shumë se dhjetë vjet.Të dhënat tona flasin vetë, pasi ne kemi ofruar zgjidhje perfekte të dizajnit të qeseve të paketimit për marka të shumta.Në artikullin e ardhshëm, ne jemi të emocionuar të ndajmë një nga ...
  Lexo më shumë
 • Për çfarë përdoret paketimi rezistent ndaj fëmijëve?

  Për çfarë përdoret paketimi rezistent ndaj fëmijëve?

  Paketimi rezistent ndaj fëmijëve është bërë një aspekt thelbësor i industrisë së paketimit, veçanërisht për produktet që paraqesin rrezik për fëmijët nëse gëlltiten aksidentalisht.Ky lloj paketimi është krijuar për ta bërë të vështirë për fëmijët e vegjël hapjen dhe aksesin në potentët...
  Lexo më shumë
 • Si të paketoni mirë: çanta për paketim të ngjitur me zinxhir

  Si të paketoni mirë: çanta për paketim të ngjitur me zinxhir

  Kur bëhet fjalë për paketimin e ëmbëlsirave, zgjedhja e qeseve të duhura të paketimit është thelbësore për t'u siguruar që produktet e buta të mbeten të freskëta dhe tërheqëse për klientët.Çantat e paketimit të ngjitur me zinxhir janë një zgjidhje e shkëlqyer për këtë qëllim.Në këtë artikull do të diskutojmë...
  Lexo më shumë
 • Pse është kaq i rëndësishëm paketimi i gomës në tre çanta mbyllëse anësore

  Pse është kaq i rëndësishëm paketimi i gomës në tre çanta mbyllëse anësore

  Mënyra se si t'i paketoni mirë produktet gome ka rëndësi për bizneset e shumta të gomës.Çanta e duhura e paketimit fleksibël jo vetëm që ruajnë freskinë dhe shijen e produkteve gome, por gjithashtu sigurojnë që produktet gome të mbeten në gjendje të mirë derisa të konsumohen nga klientët.Amon...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni qeset e duhura të paketimit të pluhurit të proteinave

  Si të zgjidhni qeset e duhura të paketimit të pluhurit të proteinave

  Pluhuri i proteinave është një shtesë ushqimore popullore për atletët, bodybuilders dhe këdo që kërkon të rrisë marrjen e proteinave.Kur bëhet fjalë për paketimin e pluhurit të proteinave, ka disa faktorë kyç që duhen marrë parasysh në mënyrë që të zgjidhni qeset e duhura të paketimit.Në këtë artikull...
  Lexo më shumë
 • 4 Përfitimet e Rëndësishme të Qeseve të Paketimit me Pluhur Proteinash Stand Up Zipper

  4 Përfitimet e Rëndësishme të Qeseve të Paketimit me Pluhur Proteinash Stand Up Zipper

  Në botën e shëndetit dhe fitnesit, pluhuri i proteinave është bërë një pjesë thelbësore e dietave të shumë njerëzve.Sidoqoftë, produktet e pluhurit të proteinave janë të ndjeshme ndaj faktorëve të tillë mjedisorë si lagështia, drita dhe oksigjeni, duke ndikuar keq në cilësinë e tyre origjinale.Prandaj, duke zgjedhur r...
  Lexo më shumë
 • Ngritja dhe praktika e çantave inovative me fund të sheshtë

  Ngritja dhe praktika e çantave inovative me fund të sheshtë

  Hyrje: Ndërsa bota vazhdon të evoluojë, po ashtu edhe nevojat tona për paketim.Një risi e tillë që ka fituar popullaritet të konsiderueshëm vitet e fundit janë çantat me fund të sheshtë.Kjo zgjidhje unike e paketimit kombinon funksionalitetin, komoditetin dhe tërheqjen estetike në një...
  Lexo më shumë