PRODUKT I RI

Qese për paketim rostiçeri

LEXO MË SHUMË
Qese për paketim rostiçeri

Qese me hundëz

LEXO MË SHUMË
Qese me hundëz

Qese kafeje me fund të sheshtë

LEXO MË SHUMË
Qese kafeje me fund të sheshtë

Qese në këmbë

LEXO MË SHUMË
Qese në këmbë

Çanta Mylar

LEXO MË SHUMË
Çanta Mylar

Çanta në formë

LEXO MË SHUMË
Çanta në formë

Çanta gusset

LEXO MË SHUMË
Çanta gusset

Paketimi i ushqimit për kafshët shtëpiake

LEXO MË SHUMË
Paketimi i ushqimit për kafshët shtëpiake

Çanta miqësore me mjedisin

LEXO MË SHUMË
Çanta miqësore me mjedisin

Qese karremesh peshkimi

LEXO MË SHUMË
Qese karremesh peshkimi

Filma Roll Stock

LEXO MË SHUMË
Filma Roll Stock

TOUR VR

PROFILI I KOMPANISË

PROFILI I KOMPANISË

DINGLI PACK udhëhiqet nga inovacioni dhe imagjinata.Veçoritë dhe teknologjitë unike të integruara në produktet tona superiore të paketimit fleksibël, duke përfshirë filmin, çantat dhe çantat, na kanë përcaktuar si lider në industrinë e paketimit.Mendimi fitues i çmimeve.Aftësitë globale.Zgjidhje inovative, por intuitive, paketimi.Gjithçka po ndodh në DINGLI PACK.

LEXO MË SHUMË
 • 15 vjet

  Eksport Eksperiencë

 • Marka

 • Shërbimi Online

 • 5000 m²

  Zona e seminarit

Njohuri për industrinë

Qese me letër alumini: Mbroni produktin tuaj
16.04.2024

Qese me letër alumini: Mbroni produktin tuaj

Qese me fletë alumini, një lloj qese paketimi me material fletë alumini si përbërës kryesor, përdoret gjerësisht në ushqim, mjekësi, industri kimike dhe fusha të tjera për shkak të vetive të shkëlqyera penguese, rezistencës ndaj lagështirës, ​​hijeve të lehta, mbrojtjes së aromës, jotoksik. ...

LEXO MË SHUMË
 • Lajme
  16.04.2024

  Qese me letër alumini: Mbroni produktin tuaj

 • Lajme
  16.04.2024

  Çanta miqësore me mjedisin: Udhëheqja e Revolucionit të Gjelbër

 • Lajme
  18.01.2024

  Si ta ktheni dizajnin e kontejnerit të pluhurit të proteinave në qese me zinxhir me fund të sheshtë