Производи

 • Прилагодено печатено пакување со протеински прав, алуминиумска фолија со патент торбичка

  Прилагодено печатено пакување со протеински прав, алуминиумска фолија со патент торбичка

  Стил: Прилагодено Стендап торбички со патент

  Димензии (Д + Ш + В):Достапни се сите сопствени големини

  Печатење:Обични, CMYK бои, PMS (Систем за совпаѓање на Pantone), точки на бои

  Завршување:Сјајна ламиниране, мат ламиниране

  Вклучени опции:Сечење, лепење, перфорација

  Дополнителни опции:Затворање со топлина + патент + чист прозорец + кружен агол

   

   

 • Приспособена торбичка за пакување за чистење за тело Торбичка за пакување за убавина Застана торбичка со патент

  Приспособена торбичка за пакување за чистење за тело Торбичка за пакување за убавина Застана торбичка со патент

  Стил: Прилагодено Стендап торбички со патентДимензии (Д + Ш + В):Достапни се сите сопствени големини

  Печатење:Обични, CMYK бои, PMS (Систем за совпаѓање на Pantone), точки на бои

  Завршување:Сјајна ламиниране, мат ламиниране

  Вклучени опции:Сечење, лепење, перфорација

  Дополнителни опции:Затворање со топлина + патент + чист прозорец + кружен агол

   

   

 • Прилагодено печатена торба за пакување сол за капење Станд ап торбичка со патент Стапување со златна фолија

  Прилагодено печатена торба за пакување сол за капење Станд ап торбичка со патент Стапување со златна фолија

  Стил: Прилагодена печатена чанта со патент

  Димензии (Д + Ш + В):Достапни се сите сопствени големини

  Печатење:Обични, CMYK бои, PMS (Систем за совпаѓање на Pantone), точки на бои

  Завршување:Сјајна ламиниране, мат ламиниране

  Вклучени опции:Сечење, лепење, перфорација

  Дополнителни опции:Затворање со топлина + патент + тркалезен агол

 • Прилагодено печатена торбичка со патент, бонбони, пакување торбичка со патент

  Прилагодено печатена торбичка со патент, бонбони, пакување торбичка со патент

  Стил: Прилагодени торби за патент за стоење

  Димензии (Д + Ш + В):Достапни се сите сопствени големини

  Печатење:Обични, CMYK бои, PMS (Систем за совпаѓање на Pantone), точки на бои

  Завршување:Сјајна ламиниране, мат ламиниране

  Вклучени опции:Сечење, лепење, перфорација

  Дополнителни опции:Затворање со топлина + патент + чист прозорец + кружен агол

 • Прилагодено печатено пакување со рамно дно за храна Торба за пакување со вкус на 8 странични заптивки

  Прилагодено печатено пакување со рамно дно за храна Торба за пакување со вкус на 8 странични заптивки

  Стил: Прилагодена чанта со рамен долен дел

  Димензии (Д + Ш + В):Достапни се сите сопствени големини

  Печатење:Обични, CMYK бои, PMS (Систем за совпаѓање на Pantone), точки на бои

  Завршување:Сјајна ламиниране, мат ламиниране

  Вклучени опции:Сечење, лепење, перфорација

  Дополнителни опции:Затворање со топлина + патент + чист прозорец + кружен агол

 • Нутриционистички и Нутрацевтски

  Нутриционистички и Нутрацевтски

  Во денешно време, клиентите се повеќе се заинтересирани за персонализирана исхрана и бараат протеински додатоци за да работат со нивниот здрав начин на живот.Дури и третирање на овие ставки за додатоци во исхраната како нивни режими на исхрана за секојдневна употреба.Оттука, важно е вашите нутритивни производи да одржуваат максимална свежина и чистота додека вашите клиенти не ги добијат.Во Dingli Pack, нашите прилагодени кеси за пакување ќе обезбедат неспоредлива заштита за вашите нутриционистички производи за успешно одржување на нивната свежина.Нашите врвни кеси за пакување помагаат да се зачуваат нутритивниот вентил и вкусот на вашите производи, убаво стимулирајќи ја желбата за купување на вашите потенцијални клиенти.

  Создадете сопствени кеси за пакување за добро да ги спакувате вашите хранливи и нутриционистички производи!

 • Храна и третмани за домашни миленици

  Храна и третмани за домашни миленици

  Денес клиентите кои се грижат за здравјето сега се повеќе се загрижени за тоа какви производи се ставаат во устата на нивните миленичиња кога ги хранат своите миленици.Соочувајќи се со толку многу производи за храна за домашни миленици на пазарот, се поголем број клиенти се склони да ги изберат оние производи за храна за домашни миленици кои се спакувани во добро затворени и еколошки кеси за пакување.

 • Чанти со патент за стоење

  Чанти со патент за стоење

  На денешниот конкурентен пазар, различни брендови постојано бараат иновативни решенија за пакување кои не само што ги штитат нивните производи туку и го привлекуваат вниманието на потрошувачите.Со своите уникатни карактеристики и бројните поволности, чантите со патент за стоење станаа главен избор за многу клиенти.

 • Мек материјал на допир Прилагодено печатење Станд ап кесичка за пакување колачиња доказ за мирис со патент Mylar Weed кеси

  Мек материјал на допир Прилагодено печатење Станд ап кесичка за пакување колачиња доказ за мирис со патент Mylar Weed кеси

  Стил: Прилагодени печатени чанти со рамно дно

  Димензии (Д + Ш + В):Достапни се сите сопствени големини

  Печатење:Обични, CMYK бои, PMS (Систем за совпаѓање на Pantone), точки на бои

  Завршување:Сјајна ламиниране, мат ламиниране

  Вклучени опции:Сечење, лепење, перфорација

  Дополнителни опции:Затворање со топлина + патент + тркалезен агол

 • Прилагодено печатено 8 странични заптивки за кафе со рамно дно со вентил

  Прилагодено печатено 8 странични заптивки за кафе со рамно дно со вентил

  Стил: Прилагодена кесичка за кафе со рамно дно

  Димензии (Д + Ш + В):Достапни се сите сопствени големини

  Печатење:Обични, CMYK бои, PMS (Систем за совпаѓање на Pantone), точки на бои

  Завршување:Сјајна ламиниране, мат ламиниране

  Вклучени опции:Сечење, лепење, перфорација

  Дополнителни опции:Затворање со топлина + кружен агол + вентил + патент

 • Прилагодена кеса за пакување кафе Кесичка за кафе со рамно дно со 8 странични заптивки со вентил

  Прилагодена кеса за пакување кафе Кесичка за кафе со рамно дно со 8 странични заптивки со вентил

  Стил: Прилагодена кесичка за кафе со рамно дно

  Димензии (Д + Ш + В):Достапни се сите сопствени големини

  Печатење:Обични, CMYK бои, PMS (Систем за совпаѓање на Pantone), точки на бои

  Завршување:Сјајна ламиниране, мат ламиниране

  Вклучени опции:Сечење, лепење, перфорација

  Дополнителни опции:Затворање со топлина + кружен агол + вентил + патент

 • Прилагодено 3 странични заптивки пластична торбичка со патент за мамка за риболов

  Прилагодено 3 странични заптивки пластична торбичка со патент за мамка за риболов

  Стил: Прилагодено 3 странични заптивки пластична торбичка со патент

  Димензии (Д + Ш + В):Достапни се сите сопствени големини

  Печатење:Обични, CMYK бои, PMS (Систем за совпаѓање на Pantone), точки на бои

  Завршување:Сјајна ламиниране, мат ламиниране

  Вклучени опции:Сечење, лепење, перфорација

  Дополнителни опции:Затворање со топлина + патент + чист прозорец + обичен агол + евро дупка

123456Следно >>> Страница 1/14