НОВ ПРОИЗВОД

Торба за пакување за ужина

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Торба за пакување за ужина

Торбичка за излив

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Торбичка за излив

Кесичка за кафе со рамно дно

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Кесичка за кафе со рамно дно

Торбичка за стоење

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Торбичка за стоење

Миларска торба

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Миларска торба

Торба во облик

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Торба во облик

Гасет торба

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Гасет торба

Пакување храна за домашни миленици

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Пакување храна за домашни миленици

Еко-пријателска торба

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Еко-пријателска торба

Торба за мамка за риболов

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Торба за мамка за риболов

Филмови за ролни акции

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Филмови за ролни акции

ВРСКА ТУРА

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

DINGLI PACK е воден од иновации и имагинација.Уникатните карактеристики и технологии вградени во нашите супериорни производи за флексибилно пакување, вклучувајќи филм, торбички и кеси, не дефинираа како лидер во индустријата за пакување.Наградувано размислување.Глобални способности.Иновативни, но интуитивни решенија за пакување.Сето тоа се случува во DINGLI PACK.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
 • 15 години

  Извозно искуство

 • Брендови

 • Онлајн сервис

 • 5000м²

  Област на работилницата

Знаење од индустријата

Торба од алуминиумска фолија: Заштитете го вашиот производ
16.04.2024

Торба од алуминиумска фолија: Заштитете го вашиот производ

Торбичка од алуминиумска фолија, еден вид кеса за пакување со материјал од алуминиумска фолија како главна компонента, широко се користи во храната, медицината, хемиската индустрија и други области поради одличните бариери, отпорноста на влага, светлото засенчување, заштитата на мирисот, нетоксичниот ...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
 • Вести
  16.04.2024

  Торба од алуминиумска фолија: Заштитете го вашиот производ

 • Вести
  16.04.2024

  Еко-пријателски чанти: Водејќи ја зелената револуција

 • Вести
  18.01.2024

  Како да го претворите дизајнот на контејнер за протеински прав во рамно дно со патент торбичка