Den vakre emballasjedesignen er nøkkelfaktoren for å stimulere kjøpelysten

Innpakningen til Snack spiller en effektiv og nøkkelrolle i reklame og merkevarepromotering.Når forbrukere kjøper snacks, er det vakre emballasjedesignet og posens utmerkede tekstur ofte nøkkelelementene for å stimulere kjøpelysten.

Hva er fellesmatbittype emballasjepose?

Snackemballasjeposer, inkludert poser med tre sideforseglinger, poser med bakforsegling, stående poser med glidelås og mange andre forskjellige stiler.Og potetgull vanligvis brukte emballasje er tre-sidet forsegling og baksiden forsegling poser.Hvordan forklare disse to typene poser?En enkel forståelse er at den tresidige posen er posen tre sider for varmeforsegling, mens den bakre forseglende posen fra midten av plastemballasjen for varmeforsegling.Fellestrekket er at kun én åpning er igjen, produktet lastes fra forseglingen og forsegles med maskin, produktemballasjen er komplett.

Hva er forskjellen mellom bakforseglingsposer og tre sideforseglingsposer?

Bakforseglede poser er også kjent som forseglede poser, enkelt sagt er baksiden av posens kropp for forsegling av poser, bakforseglede poser er svært bredt spekter av bruksområder, generelt godteri, instant-nudler i poser, meieriprodukter i poser, etc. brukes i slike emballasjeformer.

Snackmatemballasje er nå stadig enklere, formen for emballasje er fancy.Mange risposer blir mindre og mindre, og materialet i posen blir mer og mer.Bruken av bakforseglede poser som pakker snacks på den ene siden kan være en god garanti for kvaliteten på snacks, for å unngå snacks utsatt for fuktighet.På den annen side er emballasje med bakforsegling ikke bare liten og praktisk, når det gjelder kundens kjøp og bære og vakker.

Bakforseglede poser kan brukes som matposer, hovedsakelig til produktpakking, oppbevaring av mat, medisin, kosmetikk, frossen mat, postprodukter, etc., fuktsikker, vanntett, insektsikker, forhindrer at ting faller fra hverandre, kan gjenbrukes, en skånsom trykk vil bli forseglet tett, giftfri og smakløs, god fleksibilitet, forsegling vilkårlig, veldig praktisk.

Om introduksjonen av poser med tre sideforseglinger har poser med tre sider den beste lufttettheten, pumping av ekte poser må vanligvis brukes i denne posefremstillingsmetoden.

Tresidige forseglede poser i mange tilfeller trenger å bruke vakuumemballasje, denne grunnen er også veldig mangfoldig, noen ganger kan være for å forhindre mat ødeleggelse, noen ganger Ken som er å gjøre holdbarheten lengre.Vakuumemballasje er også ofte referert til som dekompresjonspakning, hovedsakelig er posen med all luften trekkes ut og deretter forsegles, noe som gjør at posen har vært i en svært dekomprimert tilstand.

Ikke bare det, bruken av tresidig forseglingspakkemateriale tap er lavt, maskinen bruker prefabrikkerte poser, posemønsteret er perfekt, forseglingskvaliteten er god, og forbedrer dermed produktkvaliteten.

Hvordan velge snackemballasje?For eksempel potetgull?

Enten du trenger iøynefallende grafiske utskriftstjenester eller emballasjematerialer som er lett å rive, kan Dingli Packaging gi deg dem.Det høybarriere aluminiumsbelagte materialet vi bruker til emballasjeposer for potetgull (frites) kan blokkere ekstern fuktighet, og dermed opprettholde den tørre og sprø smaken til chips.Fordi alle vil spise sprø pommes frites, ikke våte og myke.

Våre emballasjematerialer oppfyller mattrygghetsstandarder samtidig som de oppfyller barriereegenskaper og beskytter produkter fra å bli knust eller ødelagt under transport og håndtering.

Hvis du ikke har en ide om emballasjen til produktet ditt, vil vårt team av eksperter samarbeide med deg for å designe den riktige emballasjestrukturen for chipsene dine for å sikre at chipsene dine holder seg sprø.Hvis produktet ditt bruker gode og sunne ingredienser, er velsmakende og sunt og trenger emballasje for å øke salget, så stol på teamet vårt for å produsere høykvalitets emballasje som du kan matche merkevaren din med naturtro designutskriftseffekter og høybarriere emballasjematerialer som gir ut det beste i produktet ditt tvers igjennom.


Innleggstid: Des-09-2022