Koje je pakiranje najbolje za sušeno voće i povrće?

Što je sušeno povrće

Sušeno voće i povrće, poznato i kao hrskavo voće i povrće te sušeno voće i povrće, namirnice su dobivene sušenjem voća ili povrća.Uobičajene su sušene jagode, sušene banane, sušeni krastavci itd. Kako se to sušeno voće i povrće pravi?

Sušeno voće i povrće koje se obično kupuje vani uglavnom se proizvodi metodom prženja u vakuumu.Nakon obrade svježe voće i povrće stavlja se u opremu za prženje, a za prženje pod vakuumom koristi se biljno ulje ispod 100°C.Niska, izbjegavanje pretjerane oksidacije masti i izbjegavanje stvaranja kancerogenih tvari, pa je sušeno voće i povrće sigurnije i zdravije od obične pržene hrane.

Vrećice za sušeno povrće

Općenito govoreći, plastične vrećice koje se posebno koriste za pakiranje sušenog povrća nisu otrovne jer su izrađene od polietilena ili najlona.Prilikom proizvodnje polietilena ne miješaju se nikakvi drugi materijali, tako da proizvedeni polietilen ima malu gustoću, meku teksturu i dobru postojanost na sunčevu svjetlost, zrak, vlagu i kemikalije, tako da nema potrebe dodavati bilo kakve toksične stabilizatore i plastifikatore.

Stoga je upotreba ove plastične folije za izradu vrećica za pakiranje hrane sigurna i netoksična.Međutim, plastična folija još uvijek je donekle prozračna, a kada se koristi za zamatanje mirisnih ili drugih mirisnih predmeta, dio mirisa ili mirisa će pobjeći.Ako je to slučaj, najbolja je jača najlonska membrana.

Među njima, pojava plastičnih vrećica za pakiranje hrane olakšala je živote ljudi, a istina je da možemo vidjeti sve vrste vrećica za pakiranje hrane bilo kada, bilo gdje u svakodnevnom životu.Trenutno su samodržive vrećice za pakiranje s patentnim zatvaračem vrlo popularne na tržištu.Znate li zašto su samodržive vrećice za pakiranje s patentnim zatvaračem toliko uočljive u svim vrstama vrećica za pakiranje hrane?

Samostojeća vrećica za pakiranje s patentnim zatvaračem je netoksična i bezukusna, ima dobru fleksibilnost i može se zatvoriti po želji, što je vrlo zgodno;uredan kutni dizajn nije samo lijep, već i ne šteti rukama, jasan je i lijep.Štoviše, također ima jedinstveni dizajn konkavno-konveksne kopče s ugrizom, koja je čvrsto zatvorena i neće se automatski otvoriti kada je puna.

Prednosti samostojećih torbi

1. Samostojeće vrećice za pakiranje s patentnim zatvaračem jednostavne su za korištenje i lijepe te pružaju više dostupnog prostora za prodavače.U procesu prodaje grickalica to je postalo glavni trend pakiranja.

2. U usporedbi s tradicionalnim vrećicama za pakiranje, lakše se zatvaraju, a također su vrlo praktične za korištenje, što rješava problem da artikli nakon otvaranja lako podležu utjecaju vlage i kvare se.

3. Potrošači ga mogu jednostavno ponovno upotrijebiti.Kada ga ne žele jesti, mogu ponovno zatvoriti vrećicu kako bi poboljšali praktičnost pakiranja.Rok trajanja bombona je uvelike produžen, tako da ne morate brinuti hoćete li ga pojesti na vrijeme nakon otvaranja bombona.

Ali zna li većina prijatelja na što treba obratiti pozornost kada koristite samostojeće torbe s patentnim zatvaračem?

Stvari na koje je potrebno obratiti pozornost tijekom upotrebe samodržećih vrećica za pakiranje s patentnim zatvaračem:

1. Kako bi se osigurala čistoća dijela patentnog zatvarača za brtvljenje, ako vlakna i prašina uđu, učinak brtvljenja će se smanjiti.Preporučljivo je ziplock vrećicu obrisati gazom natopljenom vodom prije zatvaranja patentnog zatvarača.Nakon zatvaranja patentnog zatvarača ponovno provjerite je li čvrsto zatvoren.To će osigurati bolje očuvanje sušenog povrća.

2. Prilikom skladištenja obratite pozornost na to ima li oštrih predmeta kako biste osigurali njihovu cjelovitost.


Vrijeme objave: 17. prosinca 2022