ʻO ka ʻokoʻa waiwai a me ke ʻano o ka hoʻohana ʻana i nā ʻeke pahu pahu

ʻO ka papahana noi nui o nāʻeke pahu pahu pahu i loko o ke kahua o ka meaʻai, a hoʻohanaʻia ia ma ka laulā o nā meaʻai e pono e mālamaʻia i loko o kahi'eneʻena.Hoʻohana ʻia ia e unuhi i ka ea mai nā ʻeke plastik, a laila hoʻohui i ka nitrogen a i ʻole nā ​​kinoea hui ʻē aʻe ʻaʻole e pōʻino i ka meaʻai.
1. Kāohi i ka ulu ʻana o nā microorganisms i loko o kahi pōʻai, e pale i ka haumia o ke kaiapuni a puni, e hoʻemi i ka nui o ka momona o ka momona i loko o ka meaʻai, a ke kāohi i ka ulu ʻana o nā microorganisms enzyme e kū nei.
2. Hiki i ka ʻeke pahu hoʻoheheʻe ke pale i ka makū o ka meaʻai mai ka evaporating, e hoʻemi i ka nalowale o ka wai a mālama i ka maikaʻi o ka huahana.
3. ʻO nā aesthetics o ka ʻeke pahu pahu pahu ponoʻī e maʻalahi i ka poʻe e loaʻa ka manaʻo intuitive e pili ana i ka huahana a hoʻonui i ka makemake e kūʻai.
E kamaʻilio mākou e pili ana i ke koho kikoʻī o nā ʻeke pahu pahu, a ʻokoʻa ke koho ʻana i nā ʻano ʻokoʻa o nā ʻeke pahu pahu.
PE mea: kūpono no ka haʻahaʻa wela ʻeke pahu pahuHoʻopili hou aku no nā huahana hau.
Mea PA: maikaʻi ka maʻalahi a me ke kūpaʻa puncture kiʻekiʻe.
ʻO nā mea PET: hoʻonui i ka ikaika mechanical o ka ʻeke ʻeke huahana, a emi ke kumukūʻai.
ʻO nā mea AL: ʻO AL ka alumini alumini, nona nā waiwai pale kiʻekiʻe, nā waiwai pale, a me ka pale ʻana i ka wai.
Mea PVA: hoʻonui i nā waiwai pale, ka uhi pale kiʻekiʻe.
Mea RCPP: ka mea i hoʻohana nui ʻia no nā ʻeke kuke wela wela, kūpono no ka hoʻohana ʻana i ka wela kiʻekiʻe.
Hana ʻia nā ʻeke pahu pahu i ka polyvinylidene chloride, polyester, a me nā mea polyamide he anti-oxidative, ʻo ia hoʻi, pale i ka oxygen permeability a me ka shrinkage maikaʻi;e hui pū ʻia kekahi o lākou me ka nylon, polyester film a me ka polyethylene multi-layer material.ʻO ka polyvinylidene chloride mea i ʻōlelo ʻia ma luna nei ke ʻano o ke kiʻiʻoniʻoni me ka hopena maikaʻi loa o ka pale ʻana i ka oxygen a me ka mahu wai, akā ʻaʻole ia e kū i ka sila wela.ʻO ka polyester ka ikaika tensile nui.Loaʻa i ka Nylon nā waiwai pale oxygen maikaʻi a me ke kūpaʻa wela maikaʻi, akā ʻoi aku ka nui o ka hoʻoili ʻana o ka mahu wai a kiʻekiʻe ke kumukūʻai hana.No laila, ma keʻano laulā, e koho ka hapa nui o nā mea hana i nā mea hoʻohui e koho i nā pono a me nā hemahema o nā kiʻiʻoniʻoni like ʻole.No laila, i ka wā e hoʻohana ai ka nui o nā mea kūʻai aku a koho i nā ʻeke pahu pahu, pono mākou e nānā i nā hiʻohiʻona o nā mea a koho i nā mea kūpono e like me kā lākou ʻano.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-19-2022