Almindeligt anvendte materialer og typer af plastemballageposer

Almindelige materialer i plastemballageposer:

1. Polyethylen

Det er polyethylen, som er meget udbredt i plastemballageposer.Den er let og gennemsigtig.Det har fordelene ved ideel fugtbestandighed, iltresistens, syreresistens, alkaliresistens, varmeforsegling osv., Og det er ikke-giftigt, smagløst og lugtfrit.Emballage hygiejnestandarder.Det er det ideelle kontaktfødevareposemateriale i verden, og fødevareemballageposer på markedet er generelt lavet af dette materiale.

2. Polyvinylchlorid/PVC

Det er den næststørste plastsort i verden efter polyethylen.Det er et ideelt valg til plastemballageposer, PVC-poser, kompositposer og vakuumposer.Det kan også bruges til emballering og dekoration af omslag såsom bøger, mapper og billetter.

3. Polyethylen med lav densitet

Lavdensitetspolyethylen er den mest udbredte variant i plastemballage- og trykkeriindustrien i forskellige lande.Den er velegnet til blæsestøbning, der skal forarbejdes til rørformede film, og er velegnet til fødevareemballage, daglig kemisk emballering og fiberproduktemballage.

4. Højdensitetspolyethylen

Højdensitetspolyethylen, varmebestandig, madlavningsbestandig, kuldebestandig og frostbestandig, fugtsikker, gastæt og isolerende, ikke let at blive beskadiget, og dens styrke er dobbelt så stor som lavdensitetspolyethylen.Det er et almindeligt materiale til plastemballageposer.

Huizhou Dingli Packaging Products Co., Ltd., en professionel producent af plastemballageposer, har 16 års erfaring i at tilpasse plastemballageposer og kan give dig personlige plastikposer, papiremballageposer, kartoner, pizzaæsker, hamburgerkasser, is flødeskåle, mad Priskonsultation for emballageposer, kartoffelchips emballageposer, snackemballageposer, kaffeemballageposer, tobaksemballageposer, special- og plastemballageposer samt papiremballage.

 

Fælles materialer til plastemballageposer er som følger:

1. PE plastemballagepose

Polyethylen (PE), omtalt som PE, er en højmolekylær organisk forbindelse opnået ved additionspolymerisation af ethylen.Det er anerkendt som et godt materiale til fødevarekontakt i verden.Polyethylen er fugtsikker, antioxidant, syrefast, alkali-resistent, ikke-toksisk, smagløs, lugtfri og overholder fødevareemballagens hygiejnestandarder og er kendt som "blomsten af ​​plastik".

2. PO plastikposer

PO plast (polyolefin), benævnt PO, er en polyolefin copolymer, som er en polymer opnået fra olefinmonomerer.Uigennemsigtig, skør, ikke-giftig, bruges ofte som PO flade lommer, PO vestposer, især PO plastikposer.

3. PP-plastemballagepose

PP plastik emballagepose er en plastikpose lavet af polypropylen.Det vedtager generelt farvetryk, offsettryk og har lyse farver.Det er en strækbar polypropylenplast og tilhører en slags termoplast.Ikke-giftig, lugtfri, glat og gennemsigtig overflade.

4. OPP plastikpose

Materialet i OPP plastemballageposen er polypropylen, tovejs polypropylen, som er kendetegnet ved let brænding, smeltning og dryp, gul på toppen og blå på bunden, mindre røg efter at have forladt ilden og fortsætter med at brænde.Det har karakteristika af høj gennemsigtighed, skørhed, god forsegling og stærk anti-forfalskning.

5. PPE plastikposer

PPE-plastemballagepose er et produkt fremstillet af kombinationen af ​​PP og PE.Produktet er støvtæt, antibakterielt, fugttæt, antioxidationsbestandigt, højtemperaturbestandighed, lavtemperaturbestandighed, oliebestandigt, giftfrit og smagløst, høj gennemsigtighed, stærke mekaniske egenskaber, anti-blæsning Høj ydeevne, stærk punkteringsmodstand og rivemodstand.

6. Eva plastikposer

EVA plastikpose (frosted bag) er hovedsageligt lavet af polyethylen trækmateriale og lineært materiale, indeholdende 10% EVA materiale.God gennemsigtighed, iltbarriere, fugtsikker, lys udskrivning, lys taske, kan prøve at fremhæve egenskaberne ved selve produktet, ozonbestandighed, flammehæmmende og andre egenskaber.

7. PVC-plastikposer

PVC-materialer omfatter frostede, almindelige transparente, ultra-transparente, miljøvenlige lavtoksicitet, miljøvenlige ikke-toksiske materialer (6P indeholder ikke phthalater og andre standarder) osv., samt blødt og hårdt gummi.Det er sikkert, hygiejnisk, holdbart, smukt og praktisk, med et udsøgt udseende og forskellige stilarter, og det er meget praktisk at bruge.Mange high-end produktproducenter vælger generelt PVC-poser til at pakke, dekorere produkter smukt og forbedre produktkvaliteten.

Indholdet beskrevet ovenfor er nogle af de materialer, der almindeligvis anvendes i plastemballageposer.Når du vælger, kan du vælge det passende materiale til fremstilling af plastemballageposer i henhold til dine faktiske behov


Indlægstid: 19-jan-2022