O a mataupu e tatau ona matauina i le afifiina o taga tu'ufa'atasi?

A maeʻa ona saunia taga faʻapipiʻi palasitika e faʻatumu i oloa e faʻamaufaʻailogaina aʻo leʻi tuʻuina i luga o le maketi, o le a le mea e tatau ona matauina pe a faʻamaufaʻailogaina, pe faʻafefea ona faʻamaufaʻailoga le gutu ma le matagofie?E le toe foliga lelei ato, e le o faʻamaufaʻailogaina le faʻamaufaʻailoga faʻapea foʻi ma foliga vaaia o le ato o le ai ai se aafiaga.O le a la le mea e tatau ona tatou faʻalogo i ai pe a faʻamaufaʻailoga ato pusa palasitika?

1. Auala fa'amaufa'ailoga ato fa'apipi'i pepa palasitika tasi
O pusa palasitika masani e tasi le apa, o ia taga manifinifi, maualalo le vevela e mafai ona faʻamaufaʻailogaina mau, o le a maualuga le vevela pe a uma ona mu le ato, o lea pe a faʻamaufaʻailogaina e tatau ona faʻataʻitaʻiina le vevela, seia oʻo ina le mu ma le vevela. o luga o le ato e mafolafola, o lona uiga o le vevela o le vevela saʻo.E masani lava o ia taga e filifilia e le masini faʻamaufaʻailoga vae.

2. Fa'ailoga fa'amaufa'ailoga ato fa'apipi'i fa'atele
O ato faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi tele ona o le tuʻufaʻatasia o mea faʻapipiʻi tele, o le ato e mafiafia, ma o le PET e naʻo le maualuga o le vevela, o lea e mafai ai e ia taga ona tatalia le maualuga o le vevela, e masani lava ona oʻo i le 200 tikeri aʻo leʻi mafai le ato. faʻamaufaʻailogaina, o le mea moni, o le mafiafia o le vevela o le ato e maualuga atu, pe a faʻapipiʻiina e tatau ona tofotofoina ona faʻamaufaʻailogaina lea i le tele e aloese ai mai faʻalavelave le manaʻomia i le faagasologa o le faʻaaogaina.
Fa'amaufa'ailoga ato afifi palasitika o le mea autu o le pulea o le vevela, o le fa'amauina o le vevela e lelei fa'amaufa'ailoga mafolafola, matagofie, o le a le motusia, o le mea lea e tatau ai i le fa'amaufa'ailoga ona su'eina se vevela talafeagai, e le tatau ona fa'anatinati i le gaosiga tele e aloese ai mai otaota.
A'ai fafo o le ato fa'amaufa'ailoga fa'afitauli, e mana'omia fo'i ona e fa'alogo i le ato pe a fa'aaogaina mo mea'ai afifi pe o le ai ai le manogi?E mafai lava ona fa'aaoga taga mea'ai e manogi manogi?

E masani ona tatou sogisogi i se manogi leaga pe a faʻaaoga taga meaʻai, aemaise lava pe a faʻatau fualaau faisua ma nisi meaʻai vela, pe mafai ona faʻaogaina ia taga e manogi maʻi ma faʻafefe?Faatasi ai ma ia taga i luga o o tatou tino o le a i ai ni aafiaga leaga?
1. O le ato e gaosia mai mea toe fa'aaogaina o le ai ai se manogi manogi
O le mea e taʻua o mea toe faʻaaogaina e faʻaaogaina pe a uma ona toe faʻaaogaina i mea e toe faʻaaogaina, o ia mea o le a mafua ai le faʻaleagaina pe a uma ona faʻaaogaina, o le ai ai se manogi manogi, pe a maeʻa le faʻaleagaina o le oloa o le a afaina ai le tino o le tagata.O mea nei e fa'aaogaina e afifi ai meaai e le mafai.
2. Aisea e filifili ai e le au fa'atau laiti taga palasitika toe fa'aaogaina
O le aufaioloa laiti ina ia mafai ona sefe le tau e faʻaaoga ai ato meafaitino toe faʻaaogaina, gaosia mea faʻapipiʻi o taga meaʻai i tau maualalo, ina ia mafai ai ona faatosina tagata faʻatau e masani ona tuʻuina atu e aunoa ma se totogi i tagata faʻatau e faʻaoga.O le taumafaina umi o mea'ai o lo'o teuina i totonu o taga nei o le a matua afaina ai le tino o le tagata.
3. O a ituaiga taga meaai e mafai ona faaaoga ma le mautinoa
O ato saogalemu ma saogalemu e leai se manogi, o le mea lea tatou te taʻua o mea fou e faia mai taga, mea fou e fai mai taga e leai se lanu ma leai se tofo, e tusa lava pe i ai se manogi o le tofo o le vaitusi lolomi ma le manogi o palasitika gaosia e ala i le vevela i le faagasologa o le gaosiga, o le a leai se manogi manogi.
Mo le lelei o lo tatou soifua maloloina, faʻamolemole aveese le ato o mea toe faʻaaogaina e tuʻuina atu e tamaʻi faʻatau, ma le gaosiga masani o ato e nafa ma o tatou lava tino.E tatau ona matou fai atu ma le mautinoa: leai i mea toe faʻaaogaina!

E i ai a matou lava falegaosimea ma mea fou gaosiga.Matou te fa'amaoni i lau tautua.


Taimi meli: Mati-04-2023