Talanoa e uiga i le matafaioi o taga afifi meaai

Faatasi ai ma le atinaʻeina o sosaiete, o le televave o le olaga o le taulaga ua le mafai ai e mea fou fou ona faʻamalieina atoatoa le olaga o tagata i aso uma.I aso ua tuanaʻi, ina ua uma le pisi o galuega, na toso e tagata o latou tino vaivai e piki ma filifili mea fou i le maketi.Oka se tino ma le mafaufau lepetia.O le mea lea, na o'o mai ai le afifiina o mea'ai, e le gata i le afifiina o mea'ai vela, afifiina o mea'ai, ae fa'apea fo'i i le afifiina o mea'ai fou.
E mafai ona faʻapea o taga afifi meaai o se tasi lea o mea e masani ona faʻaaogaina i luga o le maketi, o a la aʻafiaga o taga afifi meaai?

1. Puipui le oloa
E mafai ona fai mai o le galuega taua o afifi uma e tutusa, o lona uiga, e puipuia le afifiina, o lea o le aafiaga muamua o taga afifi meaai o le puipuia o meaai.I le faagasologa atoa o mea'ai mai le gaosia i le fa'atauina e tagata fa'atau, o mea eseese mai fafo o le a a'afia ai.O le a le mea e tatau ona fai e ato afifi meaai o le puipuia lea o le lelei o meaʻai ma puipuia faʻafitauli e pei o le faʻasao, ulu, tuʻi, ma lomi i le taimi o lenei gaioiga.

2. Faigofie
E pei ona ta‘ua i luga, o taga afifi meaai o oloa ia e faaaogā i le televave o le soifuaga i le taulaga, ma o oloa ia e fananau mai e faafaigofie ai le soifua o le toatele.

3. Taua
O ato afifi meaai o oloa faigaluega, o lea e leai se masalosalo o loʻo i ai lo latou tulaga taua.O le afifiina matagofie e masani ona faʻaleleia ai le tau o oloa afifi, faatosina mai tagata faʻatau, ma aumaia le tele o faʻamanuiaga i tagata gaosi oloa.

4. Aulelei
O le matagofie o le pusa afifi e fetaui ma lona tau.E mafai ona faapea o le natura o le tagata le sailia o mea matagofie.Ma, o foliga matagofie o le afifiina e le masalomia e mafai ona tosina mai ai tagata ma fiafia i le mata.

5. Aloese mai mea matautia
E mafai ona faia se sao taua i le fa'aitiitia o lamatiaga o le saogalemu o felauaiga.E taofia fo'i e ato mea'ai mai le toe alu i isi oloa.O le afifiina o mea'ai e fa'aitiitia ai fo'i le avanoa e gaoia ai mea'ai.O nisi mea'ai afifi e malosi ma o lo'o i ai fa'ailoga e tete'e ai i le pepelo, o le a'afiaga o le puipuia lea o le manuia o le au fa'atau oloa mai le leiloa.O le pusa afifi e mafai ona i ai faʻailoga e pei o le logo laser, lanu faʻapitoa, faʻamaoniga SMS ma isi.Ina ia puipuia le gaoi, o isi faleoloa e tuʻuina atu faʻailoga e mataʻituina ai meaʻai i luga o taga meaʻai, e faʻaumatia pe a oʻo atu tagata faʻatau i fafo o le faleoloa.

6. Fa'aleleia lou ata
I le olaga i aso nei, o foliga faʻapitoa ma aganuu faʻapisinisi o se aoga aoga o se atinaʻe.O le tu'ufa'atasiga o ato fa'apipi'i mea'ai ma ata fa'apitoa e mafai ona fa'aleleia atili ai le va'aiga ma fa'alautele le fa'aaafiaga fa'apisinisi.Mo se faʻataʻitaʻiga, Coca-Cola, Lay's, Nongfu Spring, ma isi mea uma latou te gauai faapitoa i ai.

7. Galuega
Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o pisinisi faʻapipiʻi, o ato faʻapipiʻi meaʻai e le gata ina faʻatapulaʻaina i foliga o taga faʻapipiʻi masani, ae o ato faʻapipiʻi meaʻai eseese na faʻaalia i luga o le maketi, e pei o taga tuʻu, taga sipa, taga vacuum ma isi. .
Pe a faʻapipiʻiina le gaosiga o ato faʻapipiʻi meaʻai, o aʻafiaga eseese o ato faʻapipiʻi meaʻai o loʻo taʻua i luga e tatau ona teu i lou mafaufau, ina ia mafai ai ona ausia ma le manuia manaoga o tagata gaosi oloa ma faʻafetaui manaʻoga o le toʻatele.


Taimi meli: Iuni-20-2022