Hva er funksjonen til spesialtrykt dyrematpose?

Emballasjeposer til kjæledyrmat har vanligvis to stiler av trykte stående poser og blokkposer.Av alle formatene er blokkbunnposer de mest populære.Mange kunder som dyrefôrfabrikker, forhandlere og grossister foretrekker veldesignede trykte poser.Dessuten, i tillegg til trekkringglidelåsen, kan vanlige glidelåser, hengehull og riveåpninger velges i henhold til kundenes behov.Når det gjelder de mest brukte materialene, har vi to hovedvalg.Kraftpapir og plastfilm.Begge materialene kan utstyres med folieforing.Derfor kan den, uansett type, ha lengre holdbarhet.Vanligvis gir kraftpapirposer et mer organisk og naturlig utseende, mens plastmaterialer er i stand til å presentere et rikere og mer fargerikt bilde.Så for forskjellig merkeposisjonering anbefaler vi forskjellige materialstrukturer.Dyrematposer har vanligvis forskjellige lag og er laget av ulike typer materialer som PET, PE osv. Noen dyrematposer er også laget av barrieremateriale, bestrøket papir og kraftblokkmateriale.Materialet til kjæledyrmatposen bestemmer hvor lenge friskheten til produktet varer.Dyrematposer laget av materialer med høy barriere sikrer lang levetid på innholdet.

Matemballasjeposer kommer i alle stiler, former og størrelser, og dyrematposer er intet unntak.

96

Noen vanlige stiler og design for kjæledyrmatposer inkluderer.

Stående lommer:Dette er de beste posalternativene for å pakke små mengder kjæledyrmat.Disse posene er den mest økonomiske stilen til dyrematposer. Populariteten til design av stående poser i dyrematposer har gått ned på grunn av strenge myndighetsbestemmelser. Stand-up poser er gode sølsikre poser som beskytter produktene deres mot søl under frakt og vise.

Quad Seal-poser:Dyrematposer laget i quad-segl-stil med stor kapasitet.Denne typen kjæledyrmatpose er egnet for å pakke store mengder produkter.Den fireforseglede posen gir god plass for reklame og merkevarebygging på posen. Selv om de fire forseglede posene ikke kan vises individuelt, skiller de seg fortsatt ut på displaystativet. Denne stilen er også veldig økonomisk.

Flatbunnspose:Denne stilen er ikke så økonomisk som andre stiler for kjæledyrmat.Kjæledyrmatemballasje med flat bunn er egnet for små og store partier av produkter.

Det er plass til overs på emballasjen for merkevarebygging og ernæringsinformasjon.

Den flate bunnen av denne typen veske gjør at den kan stå høyt når den vises.

Tut dyrematpose:Denne posen har en vannetut med lokk for enkel gjenbruk og enkel åpning.Denne typen kjæledyrmatposer kommer i forskjellige former og er perfekt for å pakke tørr og våt kjæledyrmat. Lukningen av munnen hjelper til med å inneholde innholdet og forhindrer søl.

Her er noen av fordelene med dyrematposer:

1. Dyrematposen er unikt designet for pakking av kjæledyrmat.
2. Emballasjeposer til kjæledyrmat er kostnadseffektive og enkle å bære
3. Emballasjeposer til kjæledyrmat er enkle å bruke.De fleste kjæledyrmatposer har gjenlukkbare lukkinger, noe som gjør dem veldig praktiske å bruke.
4. Enkel oppbevaring i dyrematposer er også en stor fordel
5. Emballasjeposer til kjæledyrmat kan forlenge holdbarheten til kjæledyrmat.
6. Poser som brukes til å pakke kjæledyrmat kommer i en rekke størrelser, noe som gjør dem egnet for små eller store mengder kjæledyrfôr.
7. Dyrematposer er en attraktiv måte å lagre dyremat på
8. De fleste kjæledyrmatposer er laget av resirkulerbare materialer
9. De fleste av emballasjeposene til kjæledyrmat kommer fra biologisk nedbrytbare produkter, noe som gjør dem miljøvennlige
10. Fleksibiliteten til kjæledyrmatemballasje gjør det enkelt å transportere.
11. Emballasje for kjæledyrfôr har høye barriereegenskaper for å beskytte innholdet mot hardt vær
12. Emballasjeposer for kjæledyr kommer i en rekke attraktive stiler og typer
13. Emballasjeposer til kjæledyrmat er en innovativ måte å pakke kjæledyrmat på
14. Etter å ha brukt innholdet i posen, kan du ta med deg matposen for å bruke andre steder i hjemmet ditt.

 

Slutten

Vi håper du nå vet mer om den fantastiske verdenen av dyrematposer!Selv om det ikke er noe folk flest tenker så mye på, er det greit å vite – spesielt hvis du ønsker å resirkulere dem.

Hvis du noen gang er usikker på emballasjen til et produkt, kan du alltid sende en e-post til selskapet før du kjøper.De skal kunne fortelle deg nøyaktig hva posen er laget av og hvordan du kaster den.

Kjæledyr er en del av familien, så du er smart å bry deg om matemballasjen deres!

Syntes du denne artikkelen var nyttig?I så fall, fortsett å lese for å finne ut mer.


Innleggstid: 26. mai 2022