Emballasjen som kommer til jul

Julens opprinnelse

Julen, også kjent som juledag, eller "Kristi messe", stammet fra den gamle romerske gudenes høytid for å ønske det nye året velkommen, og hadde ingen forbindelse med kristendommen.Etter at kristendommen ble utbredt i Romerriket, fulgte pavedømmet trenden med å innlemme denne folkloristiske høytiden i det kristne systemet, mens de feiret Jesu fødsel.Engelske barn legger strømpene ved peisen på julaften, i troen på at julenissen vil klatre ned den store skorsteinen om natten på elgen sin og gi dem gaver i strømper fulle av gaver.Franske barn setter skoene sine på dørstokken slik at når det hellige barnet kommer, kan han legge gavene sine i dem.25. desember hvert år på den gregorianske kalenderen er dagen da kristne minnes Jesu fødsel, kalt jul.Julen feires fra 24. desember til 6. januar året etter.I juletiden holder kristne i alle land høytidelige minneseremonier.Julen var opprinnelig en kristen høytid, men på grunn av den ekstra betydningen folk legger til den, har den blitt en nasjonal høytid, årets største høytid i landet, sammenlignet med nyttår, lik den kinesiske vårfestivalen.

julaften(Gaveesker

Julaften sende fred frukt, denne skikken sies å være Kina bare.Fordi kineserne legger mer vekt på harmoniske, som bryllupsnatten, peanøtter og røde dadler og lotusfrø plassert under dynen, som betyr "tidlig (dato) for å føde en sønn".

Julaften er natt til jul, juledag er 25. desember, julaften er natt til 24. desember. Ordet "epler" og ordet "fred" har samme lyd, så det kinesiske folket tar den lovende betydningen av epler som "fred".Dermed kom skikken med å gi epler på julaften.Å sende epler representerer personen som sender ønsker mottakeren av fredsfrukten et fredelig nytt år.

Dansende snøfnugg, strålende fyrverkeri, ringende julebjeller, gir deg en fredsfrukt, ønsker deg fred og lykke, hver julaften har verdien av julefrukt økt, gaveesker er også avgjørende.Gaveesker er vanligvis laget av hvit papp og kommer i en rekke forskjellige stiler.Vi kan også velge størrelse på eplene i henhold til gaveesken vi kjøper.Gaveesker med juledesign er veldig delikate og kan også brukes til godteri.Med forskjellige mønstre, forskjellige epler, gi den mest passende for henne (ham).

Godteriemballasje

I dag vil jeg introdusere deg for en annen vanlig type emballasje --Selvforseglende poser.Inne i den lekre ytterboksen, er en liten pose med emballasje, er i kontakt med selve maten emballasje.Juleserien opp bakeri selvklebende poser er veldig populære, kan være egnet for tegneseriecowza cookies, pepperkakemann, snowflake crisp, godteri, etc., posene er laget av matgodkjent plast og utskriftsprosess, og alle utskriftsmønstre er på utsiden av posen, vil ikke direkte kontakte maten, kan brukes med tillit!Kunder i utvalget av kakeposer må ta hensyn til størrelsen på posen, for ikke å påvirke bruken av størrelsen er ikke hensiktsmessig.Gjennomsiktige vesker med mange design, julenisse, juleelg, julestempler, mange mønstre er tilgjengelige, det er en julegrønn, krystallklar, enkel, men vis kvalitet, uttrykk din kjærlighet på denne nydelige julen ~ ~Selvklebende forsegling er praktisk og enkel, selvklebende tetningsdesign, eliminerer behovet for maskinvarmeforsegling, kjedelig samlokalisering, sparer tid og krefter.


Innleggstid: 24. desember 2022