Hvad er en plastikemballagepose

Plastemballagepose er en slags emballagepose, der bruger plastik som råmateriale til at producere forskellige artikler i dagligdagen.Det er meget udbredt i dagligdagen og industriel produktion, men bekvemmeligheden på dette tidspunkt bringer langsigtet skade.Almindeligt brugte plastemballageposer er for det meste lavet af polyethylenfilm, som er giftfri og kan bruges til at opbevare mad.Der findes også en slags film af polyvinylchlorid, som også er ugiftig, men de tilsætningsstoffer, der tilsættes efter filmens formål, er ofte skadelige for menneskekroppen og har en vis grad af toksicitet.Derfor er denne slags film og plastikposer lavet af filmen ikke egnede til at opbevare mad.

Plastemballageposer kan opdeles i OPP, CPP, PP, PE, PVA, EVA, kompositposer, co-ekstruderingsposer osv. efter deres materialer.

Fordele
CPP
Ikke-toksisk, blandbar, bedre i gennemsigtighed end PE og lidt ringere i hårdhed.Teksturen er blød, med gennemsigtigheden af ​​PP og blødheden af ​​PE.
PP
Hårdheden er ringere end OPP, den kan strækkes (to-vejs strækning) efter at være blevet strakt til en trekant, bundtætning eller sidetætning
PE
Der er formalin, men gennemsigtigheden er en lille smule dårlig
PVA
Blød tekstur og god gennemsigtighed.Det er en ny type miljøvenligt materiale.Det smelter i vand.Råvarerne importeres fra Japan.Prisen er dyr.Det er meget brugt i udlandet.
OPP
God gennemsigtighed og stærk hårdhed
Komposit taske
Forseglingen er stærk, udskrivbar, og blækket vil ikke falde af
Co-ekstruderingspose
God gennemsigtighed, blød tekstur, udskrivbar

Plastemballageposer kan opdeles i forskellige produktstrukturer og anvendelser: plastikvævede poser og plastfilmposer
Vævet taske
Plastvævede poser er sammensat af polypropylenposer og polyethylenposer i henhold til hovedmaterialerne;
Ifølge symetoden er den opdelt i bundposer med sømme og bundposer med sømme.
Det er meget udbredt som emballagemateriale til gødning, kemiske produkter og andre genstande.Hovedproduktionsprocessen er at bruge plastikråmaterialer til at ekstrudere filmen, skære den og strække den enakset til flade filamenter og derefter væve produkterne gennem kæde og skud, som generelt kaldes vævede poser.
Funktioner: let vægt, høj styrke, korrosionsbestandighed osv., efter tilføjelse af plastfilmforing, kan den være fugtsikker og fugtsikker;let taskebelastning er under 2,5 kg, medium taskebelastning er 25-50 kg, tung taskebelastning er 50-100 kg
Filmtaske
Råmaterialet i plastfolieposer er polyethylen.Plastposer har faktisk bragt bekvemmelighed til vores liv, men bekvemmeligheden på dette tidspunkt har bragt langsigtet skade.
Klassificeret efter produktionsmaterialer: højtrykspolyethylenplastikposer, lavtrykspolyethylenplastikposer, polypropylenplastikposer, polyvinylchloridplastikposer osv.
Klassificeret efter udseende: T-shirttaske, lige taske.Forseglede poser, plastikstrimmelposer, specialformede poser mv.
Funktioner: Lette poser belaster mere end 1 kg;medium poser belastning 1-10 kg;tunge poser belaster 10-30 kg;containersække vejer mere end 1000 kg.


Indlægstid: 23. december 2021